Nieuwe toepassing van de Rainwinner genomineerd voor de innovatieprijs


Het concept om middels de Rainwinner hemelwater te bergen in geluidsschermen en vervolgens in te zetten als duurzame energiebron, is genomineerd voor de Innovatieprijs Noord Veluwe.

Met dit concept vangen we 3 ‘vliegen’ in 1 klap:
– Wateroverlast voorkomen
– Watertekort voorkomen
– Energietransitie toegankelijk maken

https://www.dediamantvanmiddennederland.nl/veluwse-innovatieprijs-2020/kandidaten-vip2020/sunnyrain-solutions/

SunnyRain Solutions is verhuisd

SunnyRain Solutions heeft zijn intrek genomen in een voor ons nieuw pand in Nunspeet.  In midden Nederland gelegen met voldoende mogelijkheden voor de toekomst en waar we onze relaties op een nette manier kunnen ontvangen.

SunnyRain Solutions en Bouwhulpgroep/alliantie+ zijn partners

Bouwhulpgroep is een advies-/architectenbureau. Bouwhulpgroep heeft, met als doel woonwijken te verduurzamen, Alliantie+ ontwikkeld.  Het aanbod van Allianitei+ is gebaseerd op de 7 componenten waaruit een woning bestaat: dak, gevel, casco, uitrusting, installatie, ruimte en buiten. De producten en diensten van SunnyRain Solutions zijn hierin opgenomen.

Gerelateerde afbeelding

Tijdens de Klimaat Vakbeurs veel interesse in de oplossingen van SunnyRain Solutions

Naast de Rainwinner was er ook veel interesse in de vergroeningsstrategie van tuinen. Spontaan kwamen bij waterschappen, gemeenten, woningcorporaties, projectontwikkelaars en particulieren de eerste plannen boven drijven.

Ook weervrouw Margo Ribberink kwam een kijkje nemen en was zeer blij verrast met de unieke oplossingen van SunnyRain Solutions.