Partners

Samen met ‘wij maken grijs groener’ gaan we de leefomgeving klimaatbestendiger, mooier, leefbaarder en gezonder maken.

Waterleider is dealer van de Rainwinner en tevens een ervaren partner in het plaatsen ervan.Tuinvisie heeft de Rainwinner opgenomen in hun tuinassortiment. Tuinvisie levert aan enkele honderden tuinspecialisten en daarmee is de Rainwinner voor iedereen bereikbaar  geworden.  Via ‘link’ kunt u op zoek gaan naar voor u de dichtstbijzijnde  locatie.


Samen met WL Trade zorgen we ervoor dat het hemelwater, welke  niet kan worden geborgen om het nuttig te besteden, daar waar het kan duurzaam wordt geïnfiltreerd. Vanwege de uitstekende prijs kwaliteit verhouding is er gekozen voor WL Trade. Zo zijn we samen in staat om een betrouwbaar hemelwater totaaloplossing te bieden.

Voor de provincies Limburg, Brabant, Zeeland en voor geheel België is AST de dealer van de Rainwinner.


Bouwhulpgroep is een  advies-/architectenbureau. Bouwhulpgroep heeft als doel de kwaliteit van leefomgeving op een duurzame manier te verbeteren en   heeft daarvoor Alliantie+ ontwikkeld. Het aanbod van Alliantie+ is gebaseerd op de 7 componenten waaruit een woning bestaat: dak, gevel, casco, uitrusting, installatie voor binnen- en buitenruimte. De diensten en producten worden opgenomen  in het concept van  Alliantie+