Partners

Tuinvisie

Tuinvisie heeft de Rainwinner opgenomen in hun tuinassortiment. Tuinvisie levert aan 750 tuinspecialisten en daarmee is de Rainwinner voor iedereen bereikbaar geworden.

Nalere

Nalere biedt duurzame oplossingen op het gebied van CO2-reductie, besparing en wooncomfort in en om uw woning. Samen zorgen we ervoor dat u duurzaam, prettig en veilig kunt wonen tegen lagere kosten.

WL Trade

Samen met WL Trade zorgen we ervoor dat het hemelwater, welke  niet kan worden geborgen om het nuttig te besteden, daar waar het kan duurzaam wordt geïnfiltreerd. Vanwege de uitstekende prijs kwaliteit verhouding is er gekozen voor WL Trade. Zo zijn we samen in staat om een betrouwbaar hemelwater totaaloplossing te bieden.

AST (advance Sealing Technologie)
Voor de provincies Limburg, Brabant, Zeeland en voor geheel België is AST de dealer van de Rainwinner.

Contactgegevens:
Witteveenweg 1
4612 RA Bergen op Zoom
0164-743113
info@advancedsealingtechnology.nl
https://www.advancedsealingtechnology.nl/


Bouwhulpgroep
Bouwhulpgroep is een advies-/architectenbureau. Bouwhulpgroep heeft als doel de kwaliteit van leefomgeving op een duurzame manier te verbeteren en heeft daarvoor Alliantie+ ontwikkeld.  Het aanbod van Allianitei+ is gebaseerd op de 7 componenten waaruit een woning bestaat: dak, gevel, casco, uitrusting, installatie, ruimte en buiten. De diensten en producten worden opgenomen  in het concept van  Alliantie+